Audio: Coldplay – Paradise


“Paradise” este cel de-al doilea single extras de pe al cincilea album al trupei, dupa recent lansatul “Every Teardrop Is A Waterfall”.

Coldplay si-au lansat online noul single, “Paradise”. De asemenea, ei au dezvaluit si tracklist-ul albumului “Mylo Xyloto”.

“Mylo Xyloto” include track-uri precum “Hurts Like Heaven”, “Charlie Brown”, “Us Against The World” si “Major Minus”, piese pe care artistii le-au cantat in concertele pe care le-au sustinut vara aceasta.

Tracklist-ul albumului “Mylo Xyloto” aici:

  • “Mylo Xyloto”
  • “Hurts Like Heaven”
  • “Paradise”
  • “Charlie Brown”
  • “Us Against The World”
  • “M.M.I.X”
  • “Every Teardrop Is A Waterfall”
  • “Major Minus”
  • “U.F.O.”
  • “Princess Of China”
  • “Up In Flames”
  • “A Hopeful Transmission”
  • “Don’t Let It Break Your Heart”
  • “Up With The Birds”

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.