Fenerbahce Istanbul exclusa din Champions League

0
2

Champions League

Fenerbahce Istanbul nu va putea participa în ediţia 2011-2012 a Ligii Campionilor, din cauza investigaţiilor care au loc în Turcia privind trucarea mai multor meciuri din sezonul trecut.

Conform Eurosport, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al federaţiei turce se arată că Fenerbahce nu are dreptul de a participa în Liga Campionilor. Tragerea la sorţi a grupelor competiţiei va avea loc joi, iar campioana Turciei se afla în urna a treia valorică.

Deocamdată, se aşteaptă o reacţie din partea UEFA privind modul în care echipa din Istanbul va fi înlocuită.

Cea mai iubită echipă din Turcia, Fenerbahce a câştigat titlul de campioană în stagiunea precedentă, însă după finalul campionatului 30 de persoane, printre care şi preşedintele clubului, Aziz Yildirim, au fost reţinute şi vor fi judecate într-un proces în care sunt acuzate de manipularea rezultatelor în 19 meciuri.

Startul noii ediţii de campionat din Turcia a fost deja amânat pentru o lună, până pe 9 septembrie, pentru ca federaţia să-ţi poate duce ancheta la bun sfârşit, ne informeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.