Lucian Bute a pierdut titlul IBF la Nottingham

0
2

Bute

Lupta lui Lucian Bute a luat sfarsit, Carl Froch un luptator foarte insetat de box la dominat pe Lucian aproape tot meciul.Lucian Bute poate sa isi recastige centura la Montreal o revansa cu Carl Froch.

Lucian Bute se vede nevoit sa isi lase centura de campion la Nottingham.Asta este oricum Bute este Bute isi va reveni el, a avut si Lucian o zi mai nasoala si asta este viata merge inainte.

Asta este boxul se poate incheia cu o lovitura cu care poate sa iti incheie o tactica de box profesional.Toti admiratorii lui Lucian Bute sunt la Nottingham impreuna cu tatal sau.In aceste clipe nu ii bine sa vorbim de rau acuma de Lucian Bute ca a pierdut, boxul este un sport si trebuie sa il tratam ca atare.Lucian Bute este si va fi eroul nostru, asteptam sa vedem daca el va merge sa isi RECastige centura la Montreal.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.