Lucian Bute a pierdut titlul IBF la Nottingham


Bute

Lupta lui Lucian Bute a luat sfarsit, Carl Froch un luptator foarte insetat de box la dominat pe Lucian aproape tot meciul.Lucian Bute poate sa isi recastige centura la Montreal o revansa cu Carl Froch.

Lucian Bute se vede nevoit sa isi lase centura de campion la Nottingham.Asta este oricum Bute este Bute isi va reveni el, a avut si Lucian o zi mai nasoala si asta este viata merge inainte.

Asta este boxul se poate incheia cu o lovitura cu care poate sa iti incheie o tactica de box profesional.Toti admiratorii lui Lucian Bute sunt la Nottingham impreuna cu tatal sau.In aceste clipe nu ii bine sa vorbim de rau acuma de Lucian Bute ca a pierdut, boxul este un sport si trebuie sa il tratam ca atare.Lucian Bute este si va fi eroul nostru, asteptam sa vedem daca el va merge sa isi RECastige centura la Montreal.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone