Kamelia lanseaza remixul oficial al piesei Prima Oara


Kamelia - Prima Oara - Remix of 2012

In urma cu cateva luni concursul Cel mai TaRemix organizat de Kamelia a starnit creativitatea a peste 50 de DJ, producatori si iubitori de muzica.

Remixul castigator este realizat de catre Bot Ciprian, care a inceput sa lucreze in domeniul productiei muzicale in urma cu 6 ani: “Mi-am imaginat un sunet de vara, mare … Ibiza. De aici mi-a venit si ideea numelui Ibiza Sun of a Beach.”

Despre artista Ciprian declara: “Kamelia este o voce distincta in muzica ce se asculta acum la noi. Are un timbru deosebit cu ceva inflexiuni de Jamaica, iar acest lucru cred ca este un mare avantaj pentru un artist. Imi place sa aud o voce deosebita ca si a ei, ce iese din tiparul obisnuit. M-am simtit onorat sa castig titlul Cel mai TaRemix Prima Oara.”

Ibiza Sun of a Beach este un remix plin de culoare, care da tonul petrecerilor in aer liber, la malul marii, cu volumul dat la maxim.

Kamelia abordeaza cu curaj noi tendinte in muzica, iar daca initial a fost cunoscuta ca vocea feminina din hip-hop, acum iubitorii muzicii de club se pot bucura de noul remix Prima Oara.

Mai multe noutati afli chiar de la Kamelia, pe pagina de facebook!
Downloadeaza remixul Ibiza Sun of a Beach aici.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone