In luna mai trupa “Personal” are glas si suflet

Personal 1

Personal 2

Personal 3

In luna mai clujenii de la trupa “Personal” au lansat clipul “Când legendele prind
viata”, dedicat clubului sportiv Universitatea Cluj.Piesa este grozava, la fel ca si prima lor capodopera, lansata in 2007 care s-abucurat de un mare succes «Numai “U”».

Nu ne-am oprit aici, tot in aceasta perioada am pregatit un hit al verii, o piesa in colaborare cu Patrick (Bigtime Production) – “Personal ft. Patrick – Vara mea”

Noile productii lansate sunt in colaborare cu studio-ul Bigtime Production Cluj.

“In luna februarie am inceput colaborarea cu baietii de la Personal, ne-a placut proiectul dedicat clubului sportiv Universitatea Cluj, mai mult decat atat am grabit lansarea noului hit “Vara Mea”, afirma Patriciu Pop, producator audio, Bigtime Production.”

Trupa Personal activeaza pe piata muzicala din luna decembrie a anului 2006, este compusa din Kido si Rabie, doi tineri compozitori, talentati din Cluj. In acesti 6 ani de activitate baietii au lansat 3 albume: Personal – In Suspans 2006, Personal – Amprente Urbane 2007, Personal Ft. Neko – Exemple 2008 si diferite proiecte lansate independent.

In prezent se lucreaza la albumul cu numarul patru, un album care va include si colaborari cu artisti din Romania.

” Vara mea ” este un proiect de vara, un pamflet carismatic, pozitiv si haios, o piesa foarte buna pentru aceasta perioada, se lucreaza la videoclipul acesteia, speram pana la jumatatea lunii iunie sa publicam si varianta video , afirma Kido unul dintre membri formatiei.

Bine inteles piesa este inclusa si in playlistul Radio Noise Romania.

Va dorim auditie placuta !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.