Razboiul dintre Gigi Becali si Mitica Dragomir continua

0
21

Dragomir si Becali

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, şi patronul Stelei, Gigi Becali, au continuat războiul verbal şi ieri, când fiecare a organizat câte o conferinţă de presă, în care au lansat noi atacuri unul asupra celuilalt. De data asta pe un ton mai moderat, cei doi au dezvăluit amănunte inedite din relaţia pe care au avut-o de-a lungul vremii.

Mărul discordiei dintre Gigi şi Mitică îl reprezintă comisionul care va fi încasat de firma intermediară şi despre care Becali crede că e în legătură cu Dragomir. Conform actelor oficiale, societatea care va încasa 2,25 de milioane de euro din vânzarea drepturilor TV este Capital Properties.

Aceasta are doi angajaţi, iar ca domeniu principal de activitate figurează imobiliarele. Capital Properties a avut în 2009 o cifră de afaceri de 388.931 de lei şi un profit de 40.407 lei.

Proprietarul acestei firme este omul de afaceri Mihai Corbu, licenţiat în Drept şi Finanţe şi deţinător al unui master în studii politice, fost director al LukOil în România şi Ungaria. El a fost mandatat de LPF, ca reprezentant, să discute despre oferta RCS-RDS.

Din partea operatorului de cablu, unul dintre reprezentanţi a fost Adrian Tărău, om de afaceri din Oradea, cu interese imobiliare la Chicago şi apropiat al misteriosului patron Zoltan Teszari.

Tărău e cel care împreună cu Silviu Prigoană a pus la punct turneul naţionalei în SUA, în 2006, dar de numele său se leagă şi o presupusă poveste de dragoste cu Mădălina Manole, consumată în SUA. Tărău susţine că RCS-RDS nu a pus Ligii nici un fel de condiţie pentru a exista intermediari în discuţiile pentru preluarea drepturilor TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.