Steaua Bucuresti – Rosenborg, scor final 0-3

0
43

Steaua Bucuresti

„Sperăm să avem o prospeţine în joc. E un adversar dificil, care a pus probleme în trecut. Avem posibilitatea revanşei şi să dovedim că lipsa de rezultate de până acum nu e din vina jocului sau lipsei de concentrare a jucătorilor. Băieţii s-au pregătit extraordinar să facă faţă acestei competiţii”, a spus Massimo Pedrazzini.

„Ne aşteaptă un meci foarte dificil cu Rosenborg. Am văzut pe video care sunt plusurile şi minusurile lor. Sperăm ca la ora meciului să-i anihilăm, să punem în practică ceea ce ne ne va cere Mister şi, bineînţeles, să obţinem un rezultat pozitiv mâine, iar la final să ne calificăm. Era mult mai bine dacă domnul Rădoi s-ar fi aflat pe bancă şi sperăm să nu se simtă absenţa sa”, a fost opinia lui Adi Popa.

După ce au părăsit UEFA Champions League, roș-albaștrii riscă acum să părăsească Europa, în cazul în care vor fi eliminați de norvegienii de la Rosenborg. Fără licență, Mirel Rădoi nu va mai putea sta pe bancă, locul său urmând să fie luat de Massimo Pedrazzini, scrie DigiSport.ro

Steaua Bucuresti a fost cam umilita astazi pe National Arena, asta este cand nu mai exista investitie intr-o echipa de fotbal si vinzi cei mai buni jucatori si crezi ca echipa va merge inainte, dar cei de la Rosenborg a pulsat cand a fost nevoie si cand a trebuit, toti suporterii lui Steaua strigau demisia lui Radoi, cum ziceau cei e la Digi Sport Rosenborg ramane cosmarul lui Radoi.

Becali a zis in direct la Sport.ro „Tade, Tahar Sunt Liberi sa plece”.

La 0-3 Gigi Becali nu mia crede in calificare, astazi daca ar veni cineva cu o oferta ar vinde echipa dar nimeni nu o cumpara.

Gigi Becali: „Maine il chem pe Argaseala cu lista de salarii si taiem tot ce se poate taia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.