UTA Arad si Poli Timisoara si-au carat pumni

1
18

UTA Arad si Poli Timisoara bataie

Bătaie la meciul de fotbal dintre UTA Arad şi Poli Timişoara, dar nu între jucătorii încinşi de joc, ci între oficialii celor două echipe. Cuvintele nu au fost îndeajuns pentru a rezolva o dispută apărută pe teren, aşa că atunci când s-au văzut la vestiare, şi-au împărţit şi pumni, pentru a nu lăsa lucrurile neterminate.

Nici galeriile celor două cluburi nu au fost foarte paşnice. Doar trupele jandarmeriei, echipate pînă-n dinţi, au reuşit să le ţină departe. Fără a se putea apropia unii de cealalţi, fanii timişoreni şi cei arădeni s-au întrecut în sloganuri şi înjurături aruncate peste umerii jandarmilor.

Dar disputele verbale ale galeriilor au fost transformate în bătaie de către directorul sportiv al echipei din Timişoara, Daniel Stanciu şi antrenorul secund al arădenilor, Dan Stupar.

Enervat de comentariile făcute de oficialul timişorean la adresa arbitrajului, antrenorul de la UTA, Dan Stupar l-a lovit cu pumnul pe adversarul de la Timişoara şi l-a trimis la spital.

Ca să nu rămînă mai prejos, directorul sportiv al echipei Poli Timişoara a depus o plângere penală împotriva secundului arădean, citeaza Antena3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.