The Episodes – 001 (Andreea Popescu, Oana Matache, Florin Iordache, Noni, Soparla, Alexa)

0
4

QUB - Amore (Artwork1)

Dupa o serie de lansari de single-uri (QUB, Alexa, Soparla, Noni), Sindrum Media lanseaza si un concept nou pentru studiourile din Romania, anume acela de videolog. Artistii Sindrum nu au secrete asa ca s-au hotarat sa filmeze ori de cate ori lucreaza la ceva nou, fie ca este vorba despre o sesiune foto, o piesa noua sau un videoclip.

“Ideea de a ne filma activitatea a aparut acum mai mult timp, insa abia recent ne-am apucat de montat materialul acumulat in ultima perioada. Ne place sa filmam ce se intampla in cercul nostru, mai ales ca asta nu implica niciun fel de regie si de multe ori surprindem momente inedite. Pur si simplu punem mana pe camera ori de cate ori ne amintim.” declara unul din baietii din echipa.

Seria de videolog-uri va fi lansata sub titulatura “The Episodes” si poate fi urmarita pe canalul oficial de Youtube Sindrum (http://youtube.com/sindrummedia).

Primul episod contine material de la realizarea sesiunilor foto pentru Alexa, Noni, Andreea Popescu si Oana Matache, cateva cadre de la videoclipul lui Soparla pentru single-ul “Losing my mind” si un mic preview la una din piesele lui Florin Iordache, unul dintre finalistii Megastar.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.