Noul Mercedes B-Klasse


The New Mercedes B-Klasse

Pe masura ce Salonul Auto de la Frankfurt se apropie, constructorii auto “scapa” pe Internet imagini sau detalii despre noutatile pregatite. De data aceasta este vorba de prima imagine cu noua generatie Mercedes B-Klasse.

Monovolumul compact masoara 4,359 metri in lungime, 1,786 metri in latime si are o inaltime de 1,557 metri, fiind astfel mai lunga cu 90 mm si mai joasa cu 50 mm decat generatia precedenta. La nivel estetic, se remarca alinierea la noua directie stilistica a casei auto, in special in partea frontala.

La capitolul motorizari, debuteaza unitatea pe benzina de 1,6 litri, in doua versiuni de putere (122 ci 156 CP) si propulsorul diesel de 1,8 litri, oferit tot in doua versiuni: de 109 si 136 CP.

Noua este si transmisia cu dublu-ambreiaj 7G-DCT, optimizata pentru a functiona alaturi de sistemul Start &Stop. Odata cu noua generatie Mercedes-Benz B-Klasse debuteaza si noua platforma cu tractiune fata, care va fi utilizata si in cazul viitoarelor A-Klasse, CLC si CLK.

Revenind la B-Klasse, modelul va fi lansat la Frankfurt, urmand sa ajunga pe piata la inceputul anului viitor, ne informeaza Auto.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.