Alegerile din Egipt incep pe 21 Noiembrie

0
5

Hosni Mubarak

Primele alegeri din Egipt, după demiterea preşedintelui Hosni Mubarak, au fost programate pe data de 21 noiembrie 2011. Comitetul electoral a anunţat data oficială în cursul zilei de duminică, informează CNN.

Prima etapă a votului se va încheia în data 3 ianuarie, iar din 22 ianuarie până în 4 martie vor fi organizate noi alegeri, a anunţat Abdel Moez Ibrahim.

În urma demiterii lui Mubarak, protestatarii au criticat deciziile luate de Consiliul Suprem al Forţelor Armate şi ale guvernului. Printre revendicările demonstranţilor se numărau stabilirea datei alegerilor, abolirea tribunalelor militare, instaurarea salariilor minime pe economie şi permisiunea ca egiptenii din afara ţării să poată vota la viitoarele alegeri, citeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.