Explozii in mai multe hoteluri si biserici din Sri Lanka

0
269

Sri Lanka explozii

Până acum presa internaţională anunţă peste 185 de morţi şi aproape 500 sunt răniţi după exploziile care au avut loc duminică dimineaţă la mai multe biserici şi hoteluri din Sri Lanka în timpul sărbătorii de Paşte. Printre persoanele decedate sunt şi cel puţin 35 de cetăţeni străini.

Teodor Meleşcanu a precizat totodată că duminică după-amiază va fi o întâlnire la Colombo cu toate ambasadele şi cu reprezentanţii consulari din ţările membre al Uniunii Europene, pentru a se face schimb de informaţii, iar la ora 17,00 va fi o celulă de criză la nivelul MAE.

”Ambasada României la Colombo menţine cazul în atenţie şi este în contact cu autorităţile locale, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, dacă situaţia o va impune”, a mai transmis MAE, scrie RomaniaTV.net

In momentul de fata nu sunt raniti romani doar speriati de exploziile din Colombo, daca sunt romani afectati pot suna la Ambasada Romaniei la Colombo la numarul de telefon +94 11 2676520, sau la numarul de misiuni diplomatice +94 777 88 2539.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.