Un barbat din Mississippi a ucis sambata opt persoane

Breaking News

Şeriful din Lincoln County, Steve Rushing, l-a identificat pe autorul crimei drept Willie Cory Godbolt, în vârstă de 35 de ani. El a fost prins duminică dimineaţă, cu puţin înainte de ora locală 7 (14 ora României). În timpul arestării, Godbolt le-a spus ofiţerilor că a vrut numai să îşi ia copiii de la soţie, însă persoane străine au intervenit, aşa că le-a ucis. “I-a costat viaţa, îmi pare rău”, a spus el.

Întrebat de un jurnalist ce crede că urmează, suspectul a răspuns “moartea”. “Intenţia mea a fost să mă omoare un poliţist, nu mai pot trăi, nu după ce am făcut, nu din punctul vostru de vedere”, a adăugat el.

Şeriful local a precizat că Godbolt luase ostatic un adolescent de 16 ani, care a fost eliberat şi este în siguranţă.

Purtătorul de cuvânt al Biroului de Investigaţii din Mississippi, Warren Strain, a spus că suspectul a deschis focul în trei locuinţe separate, sâmbătă seara, în zona rurală din comitatul Lincoln.

Potrivit lui Rushing, adjunctul de şerif a intervenit după ce o persoană a sunat la numărul de urgenţă 911 pentru a spune că Godbolt se află pe proprietatea sa şi nu vrea să plece, scrie RomaniaTV.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.