Samsung castiga procesul cu Apple

Samsung vs Apple

Tableta PC Galaxy Tab va fi disponibilă în Australia după ce dezvoltatorul sud-coreean, Samsung Electronics, a câştigat un proces împotriva companiei Apple, care obţinuse blocarea vânzării produsului, informează CNN.

Curtea Supremă din Australia a respins apelul celor de la Apple, care au contestat o decizie ce anula interdicţia de vânzare a tabletelor Galaxy Tab.

Interdicţia vânzării tabletei PC Samsung a fost obţinută de Apple după ce a dat în judecată compania sud-coreeană, susţinând că Galaxy Tab 10.1 este o copie blatantă a iPad-ului.

Reprezentanţii Samsung au aplaudat decizia curţii şi au anunţat că Galaxy Tab va fi disponibil la vânzare până la începutul sezonului de cumpărături de Crăciun.

Decizia tribunalului australian ar putea reprezenta un precedent care ar putea fi folosit în numeroasele procese dintre cele două companii, citeaza Antena3.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

One Response to "Samsung castiga procesul cu Apple"

  1. macri  December 11, 2011 at 8:26 pm

    ma intreb cand o sa se finalizeze acest razboi absurd ca sa citim si noi despre ce fac aceste tablete si cum ne pot ele schimba viata …nu despre cat de tare sau cat de subtire este una fata de cealalta!!!! De exemplu eu nu stiu daca Tabul pot sa il folosesc si pe post de telefon?!?

Leave a Reply

Your email address will not be published.