CSMS Iasi vrea sa se retraga din campionat

CSMS Iasi

“Greşeală mare de arbitraj, ofsaid mare, viciere de rezultat. La asta se rezumă meciul cu Gloria. O să propun Consiliului Director să ne retragem din Liga I. S-a făcut o mare greşeală de arbitraj împotriva noastră şi asta este o vorbă de protest pentru că sunt în joc bani publici şi nu ne putem bate joc de banii oraşului.

Dacă Dorin Mudura mai arbitrează în Liga I înseamă că sunt alte interese şi competiţia nu se joacă pe teren. Dacă domnul Deaconu vrea să fie corect, Mudura trebuie să dispară din arbitraj. Dacă nu se întâmplă asta, e clar. Eu, oricum, voi propune retragerea din campionat”, a declarat Prunea.

Formaţia Gloria Bistriţa a obţinut prima victorie în actuala ediţie a Ligii I, după ce s-a impus, vineri, pe teren propriu, scor 1-0 (0-0), în faţa echipei CSMS Iaşi, în etapa a VII-a. Unicul gol al meciului a fost marcat de Florin Bratu, în minutul 81. Meciul a fost arbitrat de Teodor Crăciunescu, ajutat de asistenţii Dorin Mudura şi Stelian Slabu. Rezervă a fost Marian Bordean, ne relateaza RTV.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.