Leul se apreciaza la inceput de saptamana

0
6

Leu vs Euro

După ce s-a depreciat la sfârşitul săptămânii precedente, înregistrând scăderi în raport cu toate valutele internaţionale de circulaţie mare, moneda naţională s-a redresat, luni, 22 august, apreciindu-se atât în raport euro şi dolarul american, cât şi în faţa francului elveţian.

Banca Naţională a publicat, luni, un curs de referinţă de 4,2611 lei/euro, cu 0,58 bani mai puţin decât cursul afişat în cadrul şedinţei de vineri.

Moneda americană a fost cotată de BNR la 2,9567 lei/dolar, în scădere cu 2,29 bani faţă de cursul din data de 19 august.

Referinţa BNR pentru francul elveţian a scăzut la 3,7592 lei/franc, înregistrând o scădere de 0,91 bani,ne informeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.