Ceafa de porc umpluta cu branza

Ceafa de porc umpluta cu branza

Ingrediente:

  • bucati ceafa de porc
  • 100 g branza Philadelphia(este ca untul.Nu stiu daca se gaseste in tara sub acelasi nume)
  • cateva cepe verzi(eu am pus cam trei)
  • marar proaspat(dupa gust)
  • sare
  • ulei pt. prajit

Pt.garnitura:

  • 1 radacina de marar
  • marar proaspat tocat fin
  • 2 cepe verzi
  • 4 linguri de iaurt natural
  • sare

Cum se prepara:

Se amesteca branza cu ceapa tocata si mararul tocat fin.

La fiecare bucata de carne se face o taietura astfel incat sa se formeze un buzunar.Se umple carnea cu amestecul de branza,se prinde cu scobitori si se pune la prajit in uleiul incins.Se sareaza si se pastreaza calde.

Radacina de marar se taie in rondele care se calesc in ulei incins.Ceapa verde se taie in rondele mai groase si se pune la fiert in apa cu sare.Se scurge.Carnea se serveste impreuna cu radacina de marar calita,ceapa fiarta si iaurtul amestecat cu ceapa tocat fin si marar tocat fin, Reteta preluata de pe ReteteCulinare.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.