Inghetata de zmeura

0
26

Inghetata de zmeura

Ingrediente:

  • 500 ml suc proaspat de zmeura
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 200 ml frisca batuta din smantana
  • 1 lingura cognac

Preparare:

  • Bateti albusurile spuma, adaugand zaharul, treptat si cognacul.
  • Amestecati galbenusurile batute bine cu sucul de zmeura.
  • Cand amestecul este omogen, turnati-l peste spuma de albusuri si amestecati.
  • Puneti vasul la bain-marie, amestecati mereu pentru a nu se prinde de vas.
  • Este mai bine daca bateti cu un tel compozitia.
  • Cand aceasta s-a ingrosat suficient – ca o smantana – luati vasul de pe foc, lasati-l la racit si apoi turnati amestecul in tavite si puneti-le la congelator pentru mai multe ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.