Tort cu piscot

0
29

Tort cu piscot

Un desert delicios, potrivit pentru ocaziile speciale.

Ingrediente:

  • 8 ouă
  • 8 linguri zahăr
  • 8 linguri făină
  • 1/2 pliculeţ praf de copt
  • 1 pachet cremă de vanilie
  • 2 pachete pişcoturi
  • rom pentru însiropat (aproximativ 100 ml)
  • 400-500 ml frişcă pentru ornat

Se face un aluat de pandişpan din 8 ouă, 8 linguri de zahăr şi 8 linguri de făină amestecată cu praful de copt. Se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 25 minute. Când se răceşte, se taie pe orizontală, în două foi.

Crema de vanilie se prepară conform instrucţiunilor de pe pachet şi se lasă să se răcească. Se pune pe un platou o foaie de pandişpan, apoi se pune jumătate din cremă şi pişcoturile însiropate cu puţin rom. Se acoperă pişcoturile cu restul de cremă, iar deasupra se pune şi cealaltă foaie de pandişpan. Se lasă la rece 2-3 ore şi se ornează cu frişcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.