Cafea la nisip

Cafea la nisip

Ingrediente:

  • cafea
  • zahar

Mod de preparare:

Intr-un flingean (vas din cupru de marimea unui lighean) se infierbanta bine aprox. 2-3 kg nisip. In el se asaza ibricul de cupru care este dimensionat pentrut maxim 2 cafele. Cand apa ajunge aproape de fierbere se adauga un strop de zahar (ad libitum) si cafea din belsug (pana ce lingurita sta dreapta).

La primele semne de clocot se misca ibricul necontenit prin nisip. Dupa simt se hotaraste cand cafeaua este gata.

Niste Mici Mentinui:
Se serveste cu narghilea si alte bautaturi orientale

Timp de preparare: 20 de minute

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.