Carne de Porc in Crusta de Cartof

0
5

Carne de Porc in Crusta de Cartof

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc pentru snitel
  • 4-5 cartofi potriviti
  • 2 oua
  • piper
  • sare
  • delikat
  • 50 g faina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Carnea se taie feli subtiri ca pentru snitel si se bate cu ciocanul de snitel, dupa care se condimenteaza. Se lasa carnea la frigider, cateva minute pana ce preparam compozitia pentru crusta.

Cartofii se rad, se scurd bine in mana si se amesteca cu faina si ouale. Dupa ce am obtinut o compozitie legata bine, se ia fiecare bucata de carne si se acopera cu aceasta compozitie (se va insista putin).

Intr-o cratita se pune ulei, iar cand acesta se incinge, se pun bucatile de carne si se prajesc aproximativ 15 minute la foc potrivit, ne precizeaza reteteculinare.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.